Op zoek naar…?

Glasvliesbehang

Behangen, patroon behang of glasvliesbehang… Het is allemaal geen enkel probleem voor Onderhoudsbedrijf Bonnet.

 

Behang of patroonbehang kan een zeer aangename sfeer creëren in uw woonhuis. Door onze ervaring kunnen wij u hierin dan ook een vakkundig advies geven en komen we graag eens kijken.

Wat is glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Het zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van een muur. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang (ook wel renovliesbehang genoemd) is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen.

 

 

 

Voordelen

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit. Hieronder de voordelen van glasvliesbehang:

 

  • Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren, vocht en een stootje.
  • Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.
  • Glasvliesbehang kan je overschilderen.
  • Glasvlies is erg duurzaam.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van Akzo Nobel Sikkens. Wij geven u graag een vrijblijvend kleuradvies voor uw woning. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze galerij of Instagram account voor de laatste updates!

 

Overtuigd?! Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Scroll naar top