Op zoek naar…?

Latexspuiten

Wilt u niet al te veel geld uitgeven aan een schilder, dan is latexspuiten de ideale oplossing. Latexspuiten is een nieuwe manier van schilderen die vooral in de arbeidskosten bespaard. 

 

Onderhoudsbedrijf Bonnet heeft de cursus gevolgd voor airless latex spuiten en beschikt over de juiste spuitappratuur. Bent u opzoek naar een specialist op dit gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de voordelen?

Latexspuiten is een stuk goedkoper dan een muur sauzen. Heel simpel, het kost minder werk en dat bespaard in de arbeidskosten. Over het algemeen is latexspuiten zo’n 30 tot en met 40% goedkoper dan de traditionele manier van sauzen. Onderstaand nog een kleine opsomming van de voordelen:

 

  • Het is een stuk goedkoper dan het traditionele sauzen.
  • Latexspuiten is een stuk sneller en efficiënter.
  • Omdat alles sneller gedaan kan worden is het ook voor u tijdbesparend.
  • Wij zien dat latexspuiten eigenlijk binnen elk budget mogelijk is.
  • Geeft een strakke wand.

Goedkoper

Latexspuiten is een stuk goedkoper dan het traditionele sauzen. Ook kan je kosten besparen door zelf alles af te dekken en plakken. Op deze manier zorgt u ervoor dat het voor ons zo gemakkelijk mogelijk en het geen extra uren kost. 

Efficiënt

Latexspuiten is een stuk sneller en dit maakt het ook een stuk effectiever. Voor grote bedrijven met veel vierkante meters is het erg interessant om te latexspuiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Scroll naar top